ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Totální výprodej

Totální výprodej

V kamenné prodejně jsme pro Vás připravili TOTÁLNÍ VÝPRODEJ na vystavené zboží, slevy se pohybují v řádech desítek %. Slevy se vztahují pouze na vystavené zboží, proto na nic nečekejte, neboť se jedná o omezené množství zboží!! Slevy platí do vyprodání nebo k vybranému datumu.

Celý článek »

Luxusní postel BMB Adriana Star

Luxusní postel BMB Adriana Star

Preferujete kvalitní postel z výběrového bukového nebo dubového materiálu, precizní zpracování a zároveň toužíte po určitém typu čalounění? Právě pro vás je tady dřevěná luxusní postel Adriana Star. Postel, která určuje nový směr a styl postelí z masivu. Hlavní čelo postele je esteticky doplněno o stylový čalouněný prvek, který postelí dodává šarm a eleganci.

Celý článek »

Rošty DEMONT

Rošty DEMONT

Opět jsme vyslyšeli vaše prosby ohledně nabídky demontovaných lamelových roštů, které se budou jednoduše přepravovat na vámi určené místo (chata, chalupa, letní byt, zahraničí atd.). V nabívce naleznete celkem tři typy těchto rozložených roštů, z toho dva mají bočnice rozdělené na půl a jeden má bočnice vcelku, vše je popsáno u jednotlivě daných modelů.

Celý článek »

Luxusní postel BMB Adriana Lux

Luxusní postel BMB Adriana Lux

Nově v nabídce e-shopu naleznete opravdu výjimečnou postel od českého výrobce BMB a to nádhernou luxusní postel Adriana Lux. Tato postel Vás okamžitě zaujme vzhledem, který je velmi noblesní, čístý a hlavně robustní. Každý detail postele je propracovaný do posledního detailu, třešničkou na dortu je potom možnost, před výrobou, si určit výšku hlavního čela.

Celý článek »

Polohovací lamelový rošt SILVER 28 ÚPH

Polohovací lamelový rošt SILVER 28 ÚPH

Opět jsme vyslyšeli názory našich zákazníků a obchodních partnerů a zařazujeme do nabídky velmi oblíbené lamelové rošty z řady SILVER 28 a to konkrétně polohovací lamelové rošty SILVER 28 ÚP/H. Tento rošt vyniká svou konstrukci, která je složená z bukového foliovaného rámu s vyšší nosností, doporučená nosnost je až 140 kg a zároveň so zachovává přístup do úložného prostoru postele od nohou a polohování hlavy. Výška roštu je cca 11 cm, což zajišťuje odolnost roštu a zároveň si rošt zachovává ojedinělou ramenní kolébku "FLEXDRIVE".

Celý článek »

Lamino rozkládací postele

Lamino rozkládací postele

Rozkládací postele se stali fenoménem doby, díky stále menším bytům či domům, jsou stále větší nároky na skloubení spaní a sezení. Málo který zákazník si chce odepřít pohodlí a proto hledá kombinaci kvalitního sezení a pohodlného dennodenního spaní. Naštěstí jsou u nás firmy, které se na takové produkty zaměřují a na trh uvádí stále nové a nové produkty. Lamino rozkládací postele patří mezi nejoblíbenější a nejprodávanější, hlavním důvodem je cena produktů a velká barevná škála, proto lze postel velmi jednoduše implementovat do interiéru. Nízká cena je daná použitým lamino materiálem, který má své výhody a také menší nevýhody. Pojďme k těm výhodám, prvně barevná pestrost, materiálová stálost, minimální péče, slušná odolnost a v neposlední řadě samozřejmě cena.

Celý článek »

Lamino postel Karlo

Lamino postel Karlo

Postel Karlo je propracována do nejmenšího detailu. Rovné linie postele vytváří pocit harmonie a vzdušného provedení, které krásně doplní libovolný interiér domova. Lamino postel Karlo také nabízí možnost volit ze dvou typů čel. Jedno provedení zcela rovné a druhé má zaoblené rohy předního i zadního čela (pro větší bezpečí vašeho domova). Podle svého uvážení a s ohledem na barevné sladění ložnice, můžete lůžko vybírat až ve více barevných dekorech. Základem lamina je laminotřísková deska, jež je vyrobena z roztřískovaného dřeva slisováním s příměsí lepicí složky. Výsledná deska je potažená fólií, na níž se pak natiskne textura imitující různé dřeviny a jejich odstíny.

Celý článek »

Saténové povlečení every

Saténové povlečení every

Luxusní ložní povlečení od renomovaného českého výrobce every-czech, kteří jsou schopni v dnešní době zajistit nadstandardní kvalitu. Povlečení splňuje vysoké nároky našich zákazníků a zajišťuje při šetrném zacházení delší životnost. V dnešní době zákazníci vyžadují přírodní materiály a vysokou kvalitu, proto hlavní nabídku tvoří pouze luxusní saténové povlečení. Saténové povlečení velice jednoduše zakoupíte v našem e-shopu, kde je i označeno, zda je povlečení skladem.

Celý článek »

Matrace BETLER G320

Matrace BETLER G320

V novém roce 2022 jsme pro Vás připravili novou řadu matrací, které navazují na předešlé velmi oblíbené modely. Jednou z novinek jsou matrace BETLER G320 a matrace BETLER G340. Tyto matrace patří mezi nejprodávanější matrace v nabídce. V novém modelu matrace, který si zachoval předchozí výšky (cca 20 a 24 cm), jsme se zaměřili na pohodlí. Nové pěny jsou hutné o vysoké gramáži, takže umožňují velmi pohodlné ležení, které maximálně podepírá tělo a udržuje páteř v ortopedicky správné poloze během spánku. Jedná se opravdu o mimořádný spánkový efekt, který vykazují pouze nové typy použité pěny.

Celý článek »

Noční stolky Polstrin No

Noční stolky Polstrin No

Možná jste se sami přesvědčili, že sehnat stylový moderní noční stolek, kde se skloubí kvalita a přírodní materiály, je složitější než jste si mysleli. Víme, že na trhu je spousta nočních stolků, ale přece jen najít něco, co bude ve vaší ložnici reprezentovat, účelově sloužit a navíc bude vypadat hezky je složité. Zkusíme vám s rozhodnutím pomoci. V naší nabídce nově naleznete noční stolky No českého výrobce firmy Polstrin.

Celý článek »

Čalouněná postel Polstrin Ola

Čalouněná postel Polstrin Ola

Vzhled čalouněné postele OLA, záměrně ve žluté barvě, aby na Vás udělala ihned dojem, samozřejmostí je, že barvu čalounění si vybíráte vy sami. Hlavní čelo je ve výšce podnoží (nožek), takže postel lze přirazit ke stěně i v případě lišt okolo podlahy. Pevná konstrukce a hlavně, možnost si objednat i praktické úložné prostory, ale je to jen volba, postel je v základním provedení bez nich.

Celý článek »

Postel boxspring BETLER Harfa

Postel boxspring BETLER Harfa

První novinkou letošního roku je oblíbená postel boxspring BETLER Harfa, ještě více jsme se zaměřili na atraktivní vzhled postele. Zachovali většinu vlastností, které u této postele očekáváte. Vysoký poleh, velmi pohodlnou pružinkovou matraci a hlavně konstrukční kvalitu a to po všech stránkách. Postel boxspring Harfa, Vám z vaší ložnice udělá okamžitě chrám luxusu a nebývalého pohodlí. Čelo postele je propracované do sebemenšího detailu a působí na pohled velmi krásně.

Celý článek »

Nový e-shop postele-betler.cz

Nový e-shop postele-betler.cz

jak jsme avizovali již před koncem roku 2021, vstoupili jsme do roku 2022 s novým e-shopem, který více reflektuje požadavky dnešních zákazníků. Postupně přidáváme nové zboží, upravujeme služby a hlavně zjednodušujeme nákup. Nově si nás můžete prohlédnout nejen na svém PC, ale také tabbletu a mobilu. Vše jsme připravili tak, aby to bylo uživatelsky jednoduché a přehledné. Postupně doplňujeme i nové služby, jedna z klíčových novinek bude ON-LINE platba kartou, po které jste velmi toužili. Vaše prání jsme vyslyšeli.

Celý článek »

Plochý motorový rošt Bodyflex 42 MOT RADIO

Plochý motorový rošt Bodyflex 42 MOT RADIO

Na základě několika požadavků zákazníků, jsme vyslyšeli Vaše připomínky a zařadili do výroby plochý motorový rošt BODYFLEX 42 MOT RADIO s bezdrátovým dálkovým ovládáním. Tato novinka je již v prodeji a dokonce již má své nové spokojené zákazníky. Jsme specializovaná výroba na postelové rošty, matrace a postele, proto bereme požadavky zákazníků velmi vážně a díky tomu zařazujeme do výroby i zákaznicky orientované výrobky.

Celý článek »